Factawood Oy | Puuportaat mittatilaustyönä
JÄRVELÄ, ASIKKALA, HARTOLA, HEINOLA, HOLLOLA, KÄRKÖLÄ, LAHTI, ORIMATTILA, PADASJOKI, SYSMÄ

Portaat puusepäntyönä

Olemme erikoistuneet sisä- ja ulkoportaiden valmistukseen mihin tahansa kohteeseen. Meillä on vuosikymmenien kokemus puuportaiden valmistamisesta ja pystymme toteuttamaan monipuoliset porrasratkaisut erilaisiin tiloihin, asuntoihin ja taloihin.

Komeat, puiset portaat luovat ilmettä ja kestävät käyttöä. Ammattitaitoisen puusepän valmistamat portaat suunnitellaan, valmistetaan, sovitetaan ja asennetaan tilaan yksilöllisesti räätälöitynä, jolloin varmistutaan porrasratkaisun toimivuudesta.

Sisä- ja ulkoportaat asennettuna tilan ja toiveiden mukaan

Toteutamme sisä- ja ulkoportaat mittatilaustyönä aina suunniteltuna, valmistettuna ja asennettuna asiakkaan tarpeiden mukaan. Luotamme kaikissa puusepäntöissämme vain parhaisiin materiaaleihin. Työstämme luotettavia ja laadukkaita puulaatuja kuten mäntyä, koivua ja tammea, mutta pystymme toteuttamaan puusepäntöitä myös erikoispuulajeista.

Käsittelemme sekä sisä- että ulkoportaat huolella. Käytämme luonnonmukaisia vahoja portaiden vahaamiseen. Värivaihtoehtoja on aina runsaasti asiakkaan valittavissa. Portaat voidaan myös maalata täysin toiveiden mukaan.

Ammattitaidolla rakennetut ulkoportaat kestävät kovaakin käyttöä ja kulutusta sekä Suomen sääolosuhteita.

Puuportaat ja muut työt

Teemme myös puutavaran kuivausta. Kaikki puusepäntyöt toteutamme Päijät-Hämeen alueella. Toimipaikkamme sijaitsee Järvelässä. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää tilauspuusepäntöistä, mittatilausportaista tai puutavaran kuivauksesta!

Factawood Oy
Y-tunnus 1012225-5

Teollisuustie 8
16600 JÄRVELÄ